Kurvsystem

Kanskje er du en av de mer praktiske som planlegger hva du skal ha på deg dagen i forveien og har alt klart til dagen etter? Da skiller du deg kanskje litt ut.

For de aller fleste av oss er det ofte om morgenen vi står foran soveroms skapet, muligens også ganske trøtte og med kort tid.

Da passer det veldig dårlig med upraktiske og tidkrevende skapløsninger

«Ønsket om stilfulle funksjonelle kvalitetsløsninger er dessuten ikke stedbundet for soverommet, men også noe de fleste av oss ønsker på kjøkkenet, vaskerommet eller i boden»

Det ligger litt i navnet, Norscan® ROLLER er kurvsystemet for deg som overnevt ønsker alt dette i enkle løsninger, rull lettvint ut det du måtte ha behov for.

Norscan® ROLLER er markedsledende kvalitetsinnredning, som vi garanterer at du blir godt fornøyd med.

Det flotte med Norscan® Roller er at kurver, bukseheng, skohyller og andre Roller produkter ruller på nylonhjul, som med mer belastning ruller enda smidigere, belastningen sørger for at ikke hyllene raser sammen.

Her kan du problemfritt oppbevare klær, kjøkkenutstyr, vaskeprodukter og tilsvarende slik du måtte se det passende i solide løsninger.

Kurvstativene kommer i 35 cm, 45 cm, 55cm og 75cm bredde og med 40 eller 50 cm dybde. Og leveres i både hvitt og sølv.

Nå som du kanskje har gjort deg noen tanker, kan det være lurt å ta steget videre å sette deg inn i hva slags garderobeskap du ønsker deg.